2 Ağustos 2009 Pazar

Pizza Hut Kampanyası


Bugün Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı derken bayağı bir yorulduk (!) Eve dönerken bütün reklam panolarında Pizza Hut'ın bu reklamı vardı ve doğal olarak biz de bir Pizza Hut'a yöneldik :) Gerçekten reklam doğru ne kadar yiyebiliyorsan ye. Ama pizzalara pizza demek için şahit gerek. Üstünde sosis, sucuk benzeri malzemeler bulmak için bayağı bir zaman harcıyorsunuz. Çünkü 3,4 dilimde bir tane falan denk geliyor.Genellikle bol peynirli ekmek yiyorsunuz. Üstelik bu peynirli pideleri yemek için de pizzalar servise getirilir getirilmez hücum etmeniz gerekiyor yoksa anında kapışılıp bitiyor :) Ya başında bekleyeceksiniz ya da pizzaların geldiği self servis bara en yakın masada oturacaksınız. Ama çorbası çok güzel :) Yani çorba ve makarna yemek isterseniz bu kampanyadan kesinlikle faydalanın derim. Ama amacınız pizza yemekse önünden bile geçmeyin.

5 yorum on "Pizza Hut Kampanyası"

Nurgül Eryıldır Günay on 3 Ağustos 2009 00:48 dedi ki...

ooo kultur turu yapilmis bakiyorum:))
bu pizzalar tam bana gore desene etsiz ohh mis gibi:))

Burçin on 3 Ağustos 2009 14:26 dedi ki...

Teyze kültür turunu hiç sorma :) detayları gelince anlatırız. Buraya yazamadığım şeyler var :)

Nurgül Eryıldır Günay on 5 Ağustos 2009 13:58 dedi ki...

meraktan catladim:)

Burçin on 5 Ağustos 2009 15:14 dedi ki...

aslında kendi aramızda söz vermiştik kimseye söylemeyecektik ama annem tabii ki dayanamadı ve teyzeme söyledi. yani artık herkes biliyo :)

Unknown on 7 Ağustos 2009 17:11 dedi ki...

size yiyebildiginiz kadar yiyin demişler umdugunuzu degil buldugunuzu yemişsiniz yinede afiyet olsun bir daha ki sefere iyice bakıp yersiniz.

etiketler

kopyalamadan önce düşünün!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
 

Burçin'in Dünyası Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez