13 Mayıs 2009 Çarşamba

Arnavut Ciğeri


Arnavut ciğeri tarifi annemden. Fakat bizde eşim yaptı :)
Kuşbaşı doğranmış ciğerler kağıt havlu ile iyice kurulanır. Kanı varsa yıkayabilirsiniz. Daha sonra bir süzgece alınarak(fazla unun dökülmesi için) üzerine un ve tuz serpiştirilir. Unlanan ciğerler kızgın yağda kızartılır. Kızardıktan sonra karabiber, kimyon ve pul biber de ekleyebilirsiniz. Ciğerlerden önce de küp küp doğranmış patatesleri kızartıp en son ciğerlerle karıştırırsanız da yerken lezzetli oluyor.

0 yorum on "Arnavut Ciğeri"

etiketler

kopyalamadan önce düşünün!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
 

Burçin'in Dünyası Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez